Neymarov Al Hilal sa bude sťahovať: Od januára bude hrávať na tomto supermodernom štadióne

Futbalový klub Al Hilal, ktorého dres oblieka aj hviezdny Neymar, sa bude sťahovať na nový supermoderný štadión. Prvýkrát by sa na ňom ...
  • Zdroj: Northfoto

Futbalový klub Al Hilal, ktorého dres oblieka aj hviezdny Neymar, sa bude sťahovať na nový supermoderný štadión. Prvýkrát by sa na ňom saudskoarabský klub mal predstaviť už v januári budúceho roka.

FOTOGALÉRIA: Al Hilal

„Boulevard Hall bude oficiálnym štadiónom Al Hilalu a bude sa volať Kingdom Arena. Štadion je považovaný za jeden z najlepších športových stánkov, pojme približne 26-tisíc divákov, využíva najnovšie technológie a fanúšikom poskytne vynikajúci zážitok," napísal klub vo vyhlásení na sociálnej sieti X.  

Na modernom štadióne by malo byť 20 VIP miestností a skyboxy pre 360 osôb. Po obvode bude veľkoplošná obrazovka a taktiež bude celý zastrešený. Na viacúčelovom štadióne sa budú okrem futbalových zápasov konať aj koncerty a ďalšie kultúrne akcie.

Klub by mal stánok prevziať na začiatku roka 2024. Momentálne hráva Al Hilal svoje domáce zápasy na Štadióne Prince Faisala bin Fahda.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});