Slafkovského gólová premiéra: Mohol pridať aj druhý gól, brankár ho zastavil fantastickým zákrokom!

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský prispel gólom k triumfu Montrealu Canadiens v nočnom prípravnom zápase NHL nad Ottawu Senators ...

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský prispel gólom k triumfu Montrealu Canadiens v nočnom prípravnom zápase NHL nad Ottawu Senators 4:3.

Fotogaléria

Devätnásťročný krídelník sa presadil v 15. minúte, keď z dorážky zvýšil na 2:0. V stretnutí odohral necelých 14 minút, jeho krajan a spoluhráč Filip Mešár strávil na ľade 10:31 min.

Z výhry sa tešil aj Erik Černák, ktorého Tampa zdolala Nashville 2:1 po predĺžení. Traja slovenskí útočníci boli pri výhre Calgary nad Winnipegom 3:2 pp a sn, v drese "plameňov" sa predstavili Adam Ružička, Martin Pospíšil a Samuel Honzek, no do kanadského bodovania sa nezapísali.

príprava NHL:
Toronto Maple Leafs - Buffalo Sabres 5:2, Carolina Hurricanes - Florida Panthers 4:1, Montreal Canadiens - Ottawa Senators 4:3 /SLAFKOVSKÝ 1+0/, New York Islanders - Philadelphia Flyers 2:1, Nashville Predators - Tampa Bay Lightning 1:2 pp, Winnipeg Jets - Calgary Flames 2:3 pp a sn, Edmonton Oilers - Vancouver Canucks 2:1 pp, Anaheim Ducks - San Jose Sharks 4:2

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk