Krach slávneho tenisového páru? Vymazali všetky spoločné fotky

Je idylke nadobro koniec? Špekuluje sa o krachu prominentného tenisového páru. Grék Stefanos Tsitsipas (25) a Španielka Paula Badosová ...

Je idylke nadobro koniec? Špekuluje sa o krachu prominentného tenisového páru. Grék Stefanos Tsitsipas (25) a Španielka Paula Badosová (25) vymazali z instagramu všetky spoločné fotografie.

Fotogaléria

Stefanos Tsitsipas (25) a Paula Badosová (25) pred časom zapĺňali titulky svetových médií, keď potvrdili svoj vzťah. Teraz sa špekuluje o ich rozchode. Z ich spoločného instagramového účtu Tsitsidosa vymazali všetky fotografie. Práve tento prekvapujúci krok vyvolal búrku špekulácií o možnej kríze v ich vzťahu.

Stefanos Tsitsipas získal proti Slovákom jediný bod.
Gréci našli vinníka: Za Tsitsipasove prehry môže jeho sexy priateľka Zobraziť článok

Krátko po tom, ako ich spoločné fotografie zmizli zo sociálnej siete, sa navyše objavili zábery Pauly Badosovej, ktorá si vyrazila s kamarátkou, bieloruskou tenistkou Arynou Sabalenkovou. Badosová ešte nedávno sprevádzala Tsitsipasa na daviscupovom stretnutí proti Slovensku, kde jej partner prehral s Alexom Molčanom.

Svetovej päťke Tsitsipasovi fanúšikovia vyčítajú, že odkedy randí s Badosovou, jeho kariéra je v troskách. Napokon, od triumfu na turnaji v Los Cabos prehral štyri z posledných siedmich zápasov. Badosová je bývalá svetová dvojka. Od Wimbledonu ale nehrala a v rebríčku sa prepadla mimo TOP 50.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});