Bizarné vyjadrenie hviezdneho čilského futbalistu: Obul sa do holohlavých trénerov

Čilský futbalový stredopoliar Arturo Vidal (36) sa často zviditeľňuje svojou horkokrvnosťou na trávniku, no najnovšie sa seba strhol ...
  • Zdroj: Northfoto

Čilský futbalový stredopoliar Arturo Vidal (36) sa často zviditeľňuje svojou horkokrvnosťou na trávniku, no najnovšie sa seba strhol pozornosť nevšedným vyhlásením. Skúsený záložník tvrdí, že s trénermi bez vlasov sa ťažko spolupracuje. „Holohlaví chlapi sú veľmi komplikovaní,“ povedal hráč brazílskeho klubu Athletico Paranaense.

FOTOGALÉRIA: Arturo Vidal

Vidal tieto slová povedal v súvislosti s trénerom futbalistov anglického klubu Manchester United Erikom ten Hagom, okolo ktorého je v ostatnom období rušno. V súvislosti s niekdajším koučom Ajaxu Amsterdam vyšlo nedávno na povrch, že má nezhody s anglickým reprezentačným krídelníkom Jadonom Sanchom. Predtým pre naštrbené vzťahy s Ten Hagom z Old Traffordu odišla portugalská ikona Cristiano Ronaldo.

„Niektorí tréneri po svojom príchode zanechajú obrovský neporiadok. Hrozné. Neviem, ako rozmýšľajú. Dostať Cristiana Ronalda preč? Bol predsa strelcom a ťahal mužstvo,“ skonštatoval Vidal, ktorý Ten Haga prirovnal k Argentínčanovi Jorgemu Sampaolimu - rovnako holohlavému trénerovi, s ktorým mal konflikt počas pôsobenia v inom brazílskom klube Flamengo Rio de Janeiro.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});