Zaslúžená oslava po úspešnej sezóne: Mäsové hody od Bartekovej

Poriadna hostina po skvelej sezóne! Strelkyňa Danka Barteková (38) prežíva v posledných týždňoch najúspešnejšie obdobie vo svojej dlhoročnej ...
  • Zdroj: TASR

Poriadna hostina po skvelej sezóne! Strelkyňa Danka Barteková (38) prežíva v posledných týždňoch najúspešnejšie obdobie vo svojej dlhoročnej kariére.

V auguste získala v Azerbajdžane premiérový titul majsterky sveta a aj miestenku na olympiádu v Paríži 2024. Pred dvomi týždňami pridala aj zlato na európskom šampionáte. Cez víkend sa jej po náročnom, ale úspešnom období podarilo konečne zorganizovať aj oslavu. 

FOTOGALÉRIA: Mäsové hody od Bartekovej

Úspešná slovenská strelkyňa v disciplíne skeet sa stretla cez víkend v Národnom streleckom centre v Trnave, kde zorganizovala menšie posedenie. Dôvod bol jasný - oslava titulu majsterky Slovenska, sveta i Európy, a hlavne miestenka na budúcoročné letné hry v Paríži. „Išlo o menšiu oslavu, ktorú som usporiadala pre strelcov, trénerov a ľudí, čo pracujú na strelnici ako poďakovanie,“ povedala pre Nový Čas Danka, ktorá objednala 20-kilovú misu plnú mäsových dobrôt vrátane bravčového kolena, rebier či rezňov. „Všetkým nám chutilo a to bolo najdôležitejšie,“ dodala s úsmevom Barteková.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});