Najväčší debakel ročníka: Treba niečo spraviť, reaguje michalovský tréner

V slovenskej najvyššej súťaži sa zrodilo doteraz najvýraznejšie víťazstvo tohto ročníka. Trojgólové víťazstvá prebila výhra Podbrezovej ...
  • Zdroj: MFK Zemplín Michalovce

V slovenskej najvyššej súťaži sa zrodilo doteraz najvýraznejšie víťazstvo tohto ročníka. Trojgólové víťazstvá prebila výhra Podbrezovej v Michalovciach 5:1.

Pre Zemplínčanov, ktorí majú v tabuľke na poslednom mieste iba bod, to bola šiesta ligová prehra v sérii. Ustojí situáciu tréner Marek Petruš (47)?

Michalovce pritom išli do vedenia a ich stopér Michal Jeřábek trafil vo veľkej šanci iba do brvna, čo bol zlom v stretnutí. „Žiaľ, opäť sme doplatili na chyby, o ktorých sme si hovorili počas týždňa - dostupovanie k strieľajúcemu hráčovi a obsadzovanie pokutového územia,“ povedal Petruš. Českému trénerovi hostí Romanovi Skuhravému bolo domácich ľúto: „Boli sme odmenení za to, ako sme odpracovali tento zápas. Mali sme plán, aby začiatok bol pre nás hrateľný a v druhom polčase to rozhodli, čo sa podarilo. Pre domácich je to kruté, ale pre nás je to vzpruha.“

Filmový dokument o futbalovej legende Martinovi Škrtelovi dorazí do kín už o pár dní.
Martin Škrtel pridáva k filmu bonus: Stretnutie s fanúšikmi v kinách Zobraziť článok

Kormidelník domácich musel čeliť aj otázke, či neúspešnú výsledkovú sériu ustojí. „Je to na vedení klubu. Niečo treba spraviť, aby sa mužstvo výsledkovo prebudilo,“ uviedol. Podľa neho sú zlé výsledky spôsobené tým, že neskoro poskladali mužstvo. A hoci sa už v ofenzíve zlepšujú a konečne začali dávať góly, v defenzíve majú obrovské diery, ktoré ligoví súperi trestajú.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk