Chára v USA neoddychuje: TOTO bývalého obrancu zabolelo!

Maká, aj keď nemusí! Bývalý hokejista Zdeno Chára (46) je známy svojou poctivou pracovnou morálkou i obrovským nadšením pre šport a pohyb ...

Maká, aj keď nemusí! Bývalý hokejista Zdeno Chára (46) je známy svojou poctivou pracovnou morálkou i obrovským nadšením pre šport a pohyb vo všeobecnosti. Veľmi rád si preto chodí zajazdiť na bicykli, ale občas si zabehne aj nejaký ten maratón. Ten posledný ho vraj dokonca aj zabolel!

Fotogaléria

Samotné preteky sa konali v meste Jackson Hole vo Wyomingu, kde Chára všetkým ukázal, že aj napriek tomu, že mu pomaly bude ťahať na 50-ku, sa stále udržuje v špičkovej fyzickej kondícii.

Na maratónskom behu sa predstavil so štartovným číslom 33, teda presne s tým istým číslom, ktoré nosil aj na drese v NHL. Po úspešnom absolvovaní pretekov v cieli však priznal, že to nebolo až také jednoduché.

„Tak tento maratón ma aj zabolel,“ napísal Chára na sociálnych sieťach, kde pridal aj zopár fotografií. Ak vám nadmorská výška nevyrazí dych, tak krásna scenéria určite áno! Preteky Hole Marathon patria do najlepších z údolia Jackson Hole a končili až na úpätí pohoria Teton v Teton Village.

Hráči Juventusu si Konferenčnú ligu nezahrajú.
Spoluhráči sa len zdesene prizerali: Najkurióznejší vlastenec histórie? Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});