Molčan oficiálne končí s bývalým trénerom Djokoviča: Adresoval mu emotívny odkaz

„Nerád by som sa vyjadroval, všetko sa dozviete neskôr,“ presne takto reagoval tenista Alex Molčan (25) začiatkom minulého týždňa v rozhovore ...

„Nerád by som sa vyjadroval, všetko sa dozviete neskôr,“ presne takto reagoval tenista Alex Molčan (25) začiatkom minulého týždňa v rozhovore pre Nový Čas na otázku ohľadom konca spolupráce s trénerom Mariánom Vajdom.

Fotogaléria

Dnes už je všetko oficiálne, mlčanie prelomil samotný Molčan, ktorý Vajdovi zároveň poslal aj emotívny odkaz.

Molčanova spolupráca s Vajdom mala od začiatku tejto sezóny priniesť svoje ovocie. Skúsený tréner má za sebou neskutočné množstvo úspechov s legendárnym Novakom Djokovičom, fanúšikovia na Slovensku preto predpokladali, že Vajda pomôže Molčanovi preniknúť medzi úzku svetovú elitu.

Opak sa však stal pravdou a Molčanovi sa v priebehu roka prehry hromadili, výsledkom čoho bol strmý prepad v rankingu na aktuálne 113. miesto.

Kaylu na Instagrame sleduje viac ako 1 milión ľudí.
Najkrajšia volejbalistka sveta opäť dráždi: Odvážne fotky majú tisíce lajkov! Zobraziť článok

Aj preto zrejme museli prísť nevyhnutné zmeny. "Aj keď by to malo byť iba vyjadrenie, radšej by som bol, aby to bolo hlavne poďakovanie,“ začal svoje oficiálne stanovisko Molčan a jedným dychom pokračoval."

"Ďakujem pánovi trénerovi Vajdovi za všetky skúsenosti, ktoré mne aj celému tímu za obdobie našej spolupráce odovzdal. Otvorili ste mi oči v tom, ako má profesionálny tenis vyzerať, a aj vďaka vám som sa dokázal posunúť o krok vyššie. Som vám nesmierne vďačný nielen za to, čo ste mi odovzdali na kurte, ale aj mimo neho."

"Ste vynikajúci človek, veľká osobnosť a v budúcnosti si zaslúžite len to najlepšie," uviedol ďalej vo vyjadrení, ktoré sprostredkoval jeho manažér Tomáš Kostelničák.

Strieborná medaila jej pristane.
Šťastná Mintálová po zisku striebra: Úspech si doslova vysnívala Zobraziť článok

Nový Čas v tejto súvislosti oslovil aj samotného Vajdu, ale ten do uzávierky tohto vydania nereagoval. Čo sa týka Molčana, ten sa chce aktuálne sústrediť na to, aby si napravil svoj pošramotený ranking. "Áno, zo stovky som vypadol, ale nerobím si z toho ťažkú hlavu. Tento rok bol poznačený viacerými zraneniami či chorobami. Navyše vždy prišli tieto ťažkosti v nesprávnom čase," vyjadril sa prešovský rodák pre Nový Čas.

Molčan v tomto roku pod Vajdom

Bilancia: 14 výhier/17 prehier

Finančné odmeny: 630-tisíc eur

Tituly: 0

Zdeno Chára.
Chára v USA neoddychuje: TOTO bývalého obrancu zabolelo! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});