Peklo v kabíne Man UTD: Medzi hviezdami lietali päste!

Manchester United prechádza temným obdobím. Dôkazom je aj nedávny konflikt v kabíne, medzi hviezdami lietali päste a zasiahnuť musel ...
  • Zdroj: Northfoto

Manchester United prechádza temným obdobím. Dôkazom je aj nedávny konflikt v kabíne, medzi hviezdami lietali päste a zasiahnuť musel až tréner Erik ten Hag!

FOTOGALÉRIA: Man UTD

Manchester United prechádza veľmi ťažkým obdobím. Nevyšiel mu vstup do Premier League, keď z úvodných piatich zápasov trikrát prehral. Bez bodu vstúpil aj do skupinovej fázy Ligy majstrov, keď v atraktívnej prestrelke prehral s Bayernom Mníchov 3:4. Podľa informácií britského The Sun to v kabíne Manchesteru United doslova vrie!

Harry Kane
Bayern zvíťazil nad Manchestrom United v 7-gólovom trháku, Arsenal rozobral PSV Zobraziť článok

Po nevydarenom ligovom stretnutí s Brightonom (1:3) sa v šatni údajne pobili štyria hráči - Bruno Fernandes, Scott McTominay, Lisandro Martinez a Victor Lindelof. Kapitán tímu Bruno Fernandes mal kritizovať McTominaya a následne sa do roztržky dostali aj Martinez s Lindelofom. "Tréner Erik ten Hag musel zasiahnuť, aby nastolil poriadok a následne sa začalo interné vyšetrovanie,” píše The Sun.

Holandský tréner má v kabíne poriadne problémy, ktoré mu už evidentne prerastajú cez hlavu. Z tímu vyradil Jadona Sancha po tom, čo ho anglická hviezda v príspevku na sociálnej sieti nazvala klamárom a odmietla sa ospravedlniť. Ten Hag odobral kapitánsku pásku Harrymu Maguireovi, ktorý nehráva a v lete bol blízko odchodu z Old Traffordu. Stopku dostal aj Brazílčan Antony, ktorý čelí vážnym obvineniam z fyzického útoku a násilia voči bývalej partnerke.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});