Zákrok na kriminál! Futbalista šialeným sklzom zdemoloval hneď dvoch protihráčov

Toto sa len tak nevidí! V najvyššej futbalovej lige v Hondurase boli diváci svedkami poriadne ostrého zákroku. Futbalista Marathónu André ...
  • Zdroj: Northfoto

Toto sa len tak nevidí! V najvyššej futbalovej lige v Hondurase boli diváci svedkami poriadne ostrého zákroku. Futbalista Marathónu André Orellana (21) drsným sklzom zložil hneď dvoch futbalistov Olimpie. Okamžite videl červenú kartu.

Pelé sa veľkými písmenami zapísal do futbalovej histórie.
Pelé bude mať na Slovensku sochu, prídu ju odhaliť brazílske legendy Zobraziť článok

Prebiehala 89. minúta stretnutia a hostia viedli 1:0. V tej chvíli sa mladý obranca domáceho celku hlava-nehlava rozbehol za voľnou loptou. Tá však bola od neho príliš ďaleko, preto sa rozhodol, že aspoň takticky zabráni hroziacemu protiútoku Olimpie. To sa mu síce podarilo, no realizácia mala ďaleko od ideálu.

Orellana vyskočil, vykopol nohy pred seba a tvrdým sklzol poslal k zemi hneď dvoch protihráčov. Rozhodca sa s ním ani na sekundu nemaznal a poslal ho okamžite pod sprchy.

Taliansky futbalový útočník Mario Balotelli.
Problémový Mario skončil vo Švajčiarsku: Balotelli hlási veľký návrat Zobraziť článok

Dvaja futbalisti z tábora hostí Carlos Pineda a German Mejía sa nejaký čas od bolesti zvíjali na trávniku, ale mali by byť v poriadku. Po záverečnom hvizde Orellana svoj čin oľutoval.

„Je pravda, že som spravil chybu a všetkým sa ospravedlňujem. Človek je človek a z chýb sa učí. Myslím, že to bol zápas, pri ktorom ma premohla dynamika a odvaha, ale to nie je vôbec správne. Mejía mi povedal, že sa nič nedeje, že ma má rád a že som súčasťou hry. Vraj nemám strácať DNA a mám ďalej pracovať. Povedal mi, že mám na to, aby som ďalej rástol," vyjadril Orellana po zápase pre honduraské média.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});