Tréner Košíc neskrýval rozčarovanie: Takto pískať v prvej lige? Strašné!

Dve červené karty, zranená posila a nula na konte. Futbalisti nováčika FC Košice nebudú na zápas siedmeho kola v Ružomberku spomínať ...
  • Zdroj: TASR/František Iván

Dve červené karty, zranená posila a nula na konte. Futbalisti nováčika FC Košice nebudú na zápas siedmeho kola v Ružomberku spomínať v dobrom.

Domáci rozhodli o svojom triumfe už v 10. minúte zápasy, kedy po strele z prvej skóroval Samuel Šefčík. Vo zvyšku duelu už 1724 divákov gól nevidelo. „Vstup do zápasu sme nemali ideálny, úvodných pätnásť minút hráči prehrávali súboje, nebolo to ono. Súper nás trošku predčil, išiel do vedenia. Gratulujem súperovi k víťazstvu, strelili gól, my sme ho nedali. Zaslúžene vyhrali,“ hodnotil vystúpenie svojich zverencov po záverečnom hvizde tréner Anton Šoltis.

V ďalšom kole sa pravdepodobne bude musieť zaobísť bez Dominika Kružliaka. Slovenský stopér musel pri svojej premiére v drese klubu z metropoly východu v 85. minúte striedať kvôli zdravotným komplikáciám. Košiciam bude niekoľko mesiacov pre zranenie chýbať obranca Ján Krivák, ktorého mal nahradiť.

Východniari si budú musieť poradiť tiež bez Michala Faška, ktorý bol v nadstavenom čase po druhej žltej karte vylúčený. Do šatní sa musel vzápätí pobrať taktiež asistent kouča Ondrej Duda starší. „Zo strany rozhodcu sa mi zápas nepáčil. Pískal strašne úzkoprso. Takto pískať v prvej lige, to je na môj vkus strašné. Vravím to tak, ako som to videl, ako to ja cítim,“ neskrýval rozčarovanie lodivod Košičanov.

Cristiano Ronaldo nastúpil proti Švajčiarom až na záverečnú štvrťhodinu.
Prekvapivé slová Ronalda: Proti TOMUTO futbalistovi sa mu hralo najťažšie Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk