Prekvapivé slová Ronalda: Proti TOMUTO futbalistovi sa mu hralo najťažšie

Portugalská futbalová legenda s menom Cristiano Ronaldo (38) sa počas svojej hviezdnej kariéry stretla s nespočtom rôznych súperov. Teraz ...

Portugalská futbalová legenda s menom Cristiano Ronaldo (38) sa počas svojej hviezdnej kariéry stretla s nespočtom rôznych súperov. Teraz však útočník prezradil, so schopnosťami ktorého obrancu mal najväčšie problémy.

Fotogaléria

Ronaldo, ktorý po nedávnom prestupe do Saudskej Arábie pôsobí v tíme Al-Nassr predtým pôsobil v tímoch Sporting Lisabon, Real Madrid, Menchester United a Juventus Turín.

Počas pôsobenia v týchto celkoch sa stretol s nespočtom obrancov, no podľa jeho slov mu v pamäti špeciálne utkvel práve jeden.

Päťdesiatosemročný Arrua medzi deviatym a desiatym kolom duelu náhle skolaboval.
Zo životného zápasu nočná mora: Tragická smrť boxerského trénera Zobraziť článok

Reč je o bývalom ľavom obrancovi londýnskeho Arsenalu Ashleym Coleovi, ktorý je častokrát označovaný za najlepšieho hráča na tejto pozícii v histórii anglickej Premier League.

„V priebehu rokov som mal niekoľko skvelých bitiek s Ashley Coleom. Nedal vám ani na sekundu dýchať. Bol to taký húževnatý hráč. Vedeli ste, že to nikdy nebude ľahký zápas," vyjadril sa Ronaldo.

Mladá Chorvátka má na sociálnej sieti bezmála 3 milióny sledovateľov.
Najkrajšia futbalistka sveta opäť šokuje: Pikantné fotky z pláže Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});