Najzákernejší futbalista na planéte: Nemecká legenda tvrdo skrizitovala Neymara

Brazílska hviezda menom Neymar (31), ktorá sa stala poslednou zo skupiny hviezd prestupujúcich do Saudskej Arábie, musela čeliť tvrdej ...
  • Zdroj: Northfoto

Brazílska hviezda menom Neymar (31), ktorá sa stala poslednou zo skupiny hviezd prestupujúcich do Saudskej Arábie, musela čeliť tvrdej kritike od nemeckej futbalovej legendy.

Nemecký majster sveta z roku 1974, Paul Breitner, sa k Neymarovmu prestupu do Al-Hilal vyjadril s poriadnou dávkou sarkazmu.

"Ďakujeme vám, milí Saudi, že ste kúpili pána Neymara, ktorý je jedným z najzákernejších futbalistov posledných rokov na tejto planéte," nedávala si niekdajšia nemecká hviezda servítku pred ústa.

O vyrovnávajúci bod pre grécke farby sa na harde v Aténach zaslúžil Stefanos Tsitsipas
Tenisová dráma v Aténach: Klein mal hviezdneho Gréka na lopate, zápas napokon nedohral Zobraziť článok

"Je jedným z futbalistov, ktorí len hrajú divadlo a simulujú. Je to mizerná a veľmi zákerná postava. Veľmi pekne vám ďakujem, že už ho nemusíme ďalej trpieť," zakončil Breitner svoje kritické vyhlásenie.

Neymar počas svojej kariéry nedokázal úplne najlepšie naplniť svoj potenciál, ktorý začal klesať najmä po odchode z Barcelony. Brazílsky útočník si napokon nikdy nesiahol ani na Zlatú loptu, pričom na začiatku svojej kariéry bol označovaný za hlavného adepta na pravidelné získavanie tohto ocenenia.

Brazílsky futbalista Neymar.
Veľkolepá premiéra! Neymar predviedol výkon ako z ríše snov Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});