Nemecký kat Kertésza chce opäť úradovať: Budem prvý, kto ukončí Apolla!

Ako prvý a stále jediný bojovník knokautoval Mátého Kertésza (13-7), čím zaskočil veľkú časť priaznivcov.
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Ako prvý a stále jediný bojovník knokautoval Mátého Kertésza (13-7), čím zaskočil veľkú časť priaznivcov.

Mohamed Grabinski (23-8) si atraktívnym štýlom boja rýchlo získal priazeň divákov. Z miliónového turnaja Tipsport GameChanger síce vypadol, ale fanúšikovia ho do pyramídy vrátili ako lucky losera.

Nemecký reprezentant neprešiel do semifinále cez Andreasa Michailidisa (15-6). Vo Frankfurte preto bude súčasťou rezervného zápasu, v ktorom si sily zmeria s nebezpečným Brazílčanom. „Bojový štýl Apolla je veľmi pôsobivý. Za celú kariéru ho ešte nikto nedokázal ukončiť. Síce zopár zápasov prehral, ale vždy dobojoval do konca a rozhodli až body. Má výbornú kondíciu a dokáže vydržať veľa kôl,“ rozrozprával sa o silných stránkach svojho nadchádzajúceho konkurenta Mohamed Grabinski.

Skúsený Leandro Silva (26-11-1) už absolvoval takmer štyri desiatky profesionálnych duelov, nikdy však nepadol pred časovým limitom. Muž, ktorého budú na turnaji OKTAGON 46 hnať vpred domáci fanúšikovia, by toto tvrdenie rád zmenil: „Je všestranný, silný na zemi i v postoji. Rovnako ako ja. Obaja sme univerzálni bojovníci, takže to bude napínavý boj. Som rozhodne pripravený. Veľmi sa teším na boj pred domácim publikom. Budem prvý, kto Apolla ukončí predčasne.“

Bývalý dvojnásobný šampión organizácie GMC je pod žlto-čiernou vlajkou spokojný. „Mojím plánom je dlhodobo zostať v OKTAGONe. V Nemecku sa presadili a radia sa k najlepším organizáciám nielen v Európe, ale na celom svete. Je vidieť, že sa to rozrastá,“ pochvaľuje si muž so skúsenosťami z prestížnych líg ako napríklad M-1 či BRAVE.

Vo svojej vitríne úspechov má Mohamed Grabinski už niekoľko cenností. Čoskoro by k ním pridal ďalšiu: „Apollo je momentálne číslom dva a ja zaujmem jeho miesto. Potom mi bude chýbať už len jeden alebo dva zápasy, aby som mohol bojovať o titul.“

Christian Jungwirth
Hviezda Oktagonu vyrozprávala svoj príbeh v slzách: Cesta z úplného dna! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk