Škandál v slávnom Reale Madrid: Traja hráči boli zatknutí za sexuálne video s neplnoletým dievčaťom!

Šok! Hráči Realu Madrid boli zatknutí za sexuálny škandál.
  • Zdroj: TASR/AP

Šok! Hráči Realu Madrid boli zatknutí za sexuálny škandál.

Traja hráči rezervného a tretieho tímu Realu Madrid boli zatknutí za údajné šírenie sexuálneho videa so 16-ročným dievčaťom. Štvrtý hráč je predmetom vyšetrovania. Informovala o tom agentúra Reuters.

K zatknutiu troch mladých hráčov, ktorí už dosiahli plnoletosť, došlo vo štvrtok priamo v športovom komplexe Realu Madrid. Na základe rozhodnutia súdu ich však následne prepustili po tom, ako boli podľa agentúry Reuters zaistené údaje z ich mobilných telefónov.

Prípad vychádza zo sťažnosti, ktorú podala matka 16-ročného dievčaťa na Kanárskych ostrovoch. Nahrávanie sexuálneho videa sa údajne uskutočnilo bez súhlasu maloletej. Trestného činu sa údajne dopustil hráč rezervného tímu a dvaja futbalisti, ktorí hrajú za tretí tím.


Real Madrid vydal vyhlásenie, v ktorom sa uvádza, že polícia vypočula celkovo štyroch hráčov mládežníckeho tímu v súvislosti so sťažnosťou na údajné zverejnenie súkromného videa prostredníctvom aplikácie WhatsApp.

Všetci traja sú podozriví zo spáchania trestného činu, ktorý je v španielskom trestnom práve známy ako "prezradenie tajomstva sexuálnej povahy," uviedla podľa agentúry Reuters hovorkyňa polície.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});