Mrazivá výpoveď ex-tenistky: Tréner ma 3x denne znásilňoval, chcela som sa zabiť!

Bývalá tenistka Angélique Cauchyová (36) vypovedala o hrôzach, ktoré jej spôsobil niekdajší tréner Andrew Geddes. Trikrát denne ma znásilňoval, ...
  • Zdroj: reprofoto (YouTube)

Bývalá tenistka Angélique Cauchyová (36) vypovedala o hrôzach, ktoré jej spôsobil niekdajší tréner Andrew Geddes. Trikrát denne ma znásilňoval, neraz som uvažovala o samovražde!

Bývalá tenistka Angélique Cauchyová (36) vypovedala pred súdom o hrôzach, ktoré jej spôsoboval niekdajší tréner Andrew Geddes. Toho v roku 2021 odsúdili na 18 rokov väzenia za sexuálne delikty, ktorých sa dopustil na svojich bývalých zverenkyniach vo veku od dvanásť do 17 rokov.

Angélique Cauchyová zažívala peklo s Geddesom od svojich dvanástich rokov. "Stalo sa mi to ani nie po dvoch či troch mesiacoch. Povedala som mu: Nie, nemal by si, nie je to správne, neželám si to. Odpovedal mi: Vieš, niekedy sa to stáva vo vzťahu medzi trénerom a študentkou, trávime spoločne veľa času, je to normálne," cituje bývalú tenistku britský Express.

Cauchyová spomínala na hrozivé chvíle, ktoré zažila počas 15-dňového kempu v La Baule. Tieto dni označila za najhoršie vo svojom živote, niekoľkokrát denne bola obeťou zvrhlých chúťok Geddesa. "Zažila som najhoršie dva týždne svojho života. Veľakrát som rozmýšľala o samovražde. Znásilňoval ma trikrát denne. Prvú noc ma požiadal, aby som prišla do jeho izby a keď som to neurobila, tak prišiel do mojej.”

Rumunska tenistka Simona Halepová.
Bývalá svetová jednotka má hlavu v smútku, schytala tvrdý trest Zobraziť článok

"Bolo to ešte horšie. Bola som ako vo väzení. Nemohla som chodiť von, keď som chcela. Večery potom, znie to šialene, ale chodila som do jeho izby sama, tých 13 krokov, ktoré delili moju a jeho izbu," pokračovala v šokujúcej spovedi Cauchyová.

Dodala, že sa obávala nákazy AIDS a tiež, že vedenie tenisového klubu o zvrhlosti trénera Geddesa dobre vedelo, no nekonalo so zdôvodnením, že prináša klubu úspechy. "V tenisovom svete bolo známe, že jeho správanie k mladým dievčatám nebolo správne. Keď sa jedna žena posťažovala prezidentovi klubu, že sa správal nevhodne k mládeži čo sa týka verbálneho a fyzického násilia, jeho odpoveď bola: Áno, ale nosí nám tituly,” dodala Cauchyová.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});