Hašek vynadal Ovečkinovi do alibistov a klamárov: Ruská hviezda vracia úder!

Legendárny český brankár Dominik Hašek označil ruského útočníka Alexandra Ovečkina za alibistu, klamára a poseru. Hviezda NHL a kapitán ...

Legendárny český brankár Dominik Hašek označil ruského útočníka Alexandra Ovečkina za alibistu, klamára a poseru. Hviezda NHL a kapitán tímu Washington Capitals reagoval!

Fotogaléria

Legendárny český hokejový brankár Dominik Hašek je častým kritikom ruskej invázie na Ukrajinu. Okrem iného sa mu nepáči prístup NHL, ktorá umožňuje naďalej hrať hokejistom z krajiny agresora. Medzi hlavné ruské hviezdy zámorskej profiligy patrí kapitán Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin. Ten má dokonca na svojom instagrame titulnú fotografiu v spoločnosti ruského prezidenta Vladimira Putina.

Bývalý brankár NHL Dominik Hašek
Legendárny Hašek opäť povedal svoj názor: Je za vylúčenie športovcov z Ruska a Bieloruska z OH 2024? Zobraziť článok

"Nie je iba alibista a posera, ale aj klamár. Každý dospelý človek v Európe dobre vie, že Putin je šialený zabijak a Rusko vedie vojnu proti slobodnej zemi a jeho ľuďom," pálil Dominik Hašek do Ovečkina. Ten v rozhovore pre ruský portál Izvestija na tieto ostré slová reagoval takto: "Putin je môj prezident, ale ja nie som politik, som športovec. Hašekove výroky ma nezaujímajú. Kluby NHL vyberajú hráčov podľa schopností a nie podľa národnosti. To je skvelé. Bodaj by to tak bolo všade."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});