Nádherné gesto Realu Madrid: Neuveríte, čo spravilo vedenie pre mladého Maročana

Klobúk dole. Úžasným gestom sa zaskvel futbalový gigant Real Madrid, ktorý si po ničivom zemetrasení „adoptoval marockého mladíka. Chlapec ...
  • Zdroj: Northfoto

Klobúk dole. Úžasným gestom sa zaskvel futbalový gigant Real Madrid, ktorý si po ničivom zemetrasení „adoptoval" marockého mladíka. Chlapec na seba upozornil rozhovorom v drese Bieleho baletu pre televíziu Al-Arabíja a úspešný klub ho ihneď vyhľadal.

Hansi Flick.
Kto bude trénovať Nemecko? Na stole je veľmi zaujímavé meno Zobraziť článok

V piatok sa Marokom prehnalo zemetrasenie o sile 6,8 magnitúdy, ktoré pripravilo o život takmer tritisíc. Medzi obeťami bola tiež celá rodina Abdula Rahima Awhida, ktorý prišiel o otca, mamu, deda a dvoch súrodencov. 

Priamo pri sutinách následne dokázal odpovedať na otázky miestnej televízie, a to v drese Realu Madrid. Abdul plakal počas celého rozhovoru, čo zrejme chytilo za srdce vedenie španielskeho veľkoklubu, ktoré sa mladého chlapca rozhodlo vyhľadať. To sa napokon úspešne podarilo.

Abdulovi bolo ponúknuté miesto vo futbalovej akadémii, kde bude trénovať a študovať.  V budúcnosti by sa chcel stať učiteľom alebo lekárom, pretože to bolo snom jeho otca. „Chcem len dokončiť štúdium," povedal štrnásťročný chlapec pre web Al-Arabíja News.

„Urobilo mi to veľkú radosť," dodal na záver Abdul Rahim Awhida. 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});