V horúcom kresle pred divákmi Végh, Kincl, Paradeiser či Klein? Oktagon s novým konceptom

Najväčšia domáca organizácia pripravila nový projekt s názvom OKTAGON Talks. Do jedinečného formátu a atraktívneho programu sa budú môcť ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Najväčšia domáca organizácia pripravila nový projekt s názvom OKTAGON Talks. Do jedinečného formátu a atraktívneho programu sa budú môcť priamo zapojiť aj prítomní fanúšikovia organizácie priamo na mieste (28.9., L.una Bar, Bratislava od 19:00).

Tí budú mať možnosť vybraných zápasníkov preveriť svojimi otázkami, budú sa môcť s nimi odfotiť a zažiť výnimočné momenty v zábavnom a vcelku netradičnom programe.

Milan Ďatelinka ukončil sériu troch prehier.
Ďatelinka reaguje na svoje veľké víťazstvo a vykúpenie: Vždy to bol môj sen Zobraziť článok

Moderátorom celého projektu je komentátor UFC, moderátor a redaktor Robert Kmeťo, ktorý si pre fanúšikov pripravil hneď niekoľko prekvapení. „Fanúšikovia v priamej komunikácii s bojovníkmi, neskôr výživný program a prekvapenia. Tento projekt je prvý svojho druhu minimálne na Slovensku a verím, že o neho bude záujem.“

„Na prvom Talks sa predstavia legendy ako Attila Végh, Patrik Kincl, Lajoš Klein či Rony Paradeiser, ktorých budú môcť diváci vytrápiť otázkami a následne s nimi budú môcť prežiť výnimočné momenty. Verím, že sa bude fanúšikom MMA a OKTAGONu tento projekt páčiť a vďaka tomu budeme môcť pokračovať aj v iných mestách,“ konštatoval Kmeťo.

Organizácia OKTAGON MMA sa dohodla na spolupráci s britským mediálnym gigantom.
Malý krok pre ľudstvo, ale obrovský pre Oktagon! Zobraziť článok

Diváci si okrem zážitku budú môcť odniesť aj vecné ceny, ktoré sú priamo spojené s organizáciou. Mimo už tak bohatého menoslovu hostí na každom OKTAGON Talks môžu zúčastnení fanúšikovia očakávať aj špeciálneho hosťa. „Na každý večer, počas ktorého sa bude konať OKTAGON Talks chceme pozvať aj niekoho, koho pred eventom neodhalíme. Prezradiť môžeme len to, že ide o známe meno, ktoré nepochádza z prostredia MMA. Na každého diváka sa už teraz veľmi tešíme,“ dokončil Kmeťo.

Najbližší event OKTAGON Talks sa koná 28.9. (štvrtok) v Bratislave v Luna Bar-e od 19:00. Akcia je zdarma.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});