Výbuch Sobolenkovej po prehre vo finále US Open: Tieto zábery nemal nikto vidieť!

Bieloruská tenistka Arina Sobolenková (25) neuniesla finálovú prehru na grandslamovom US Open. Na verejnosť sa dostali zábery z jej výbuchu ...

Bieloruská tenistka Arina Sobolenková (25) neuniesla finálovú prehru na grandslamovom US Open. Na verejnosť sa dostali zábery z jej výbuchu emócií v útrobách štadióna. Matka Andyho Murrayho zúri - toto nemal nikto vidieť!

Fotogaléria

Bieloruska Arina Sobolenková sa po grandslamovom US Open dostala do čela svetového poradia WTA, ale finálová porážka s domácou Američankou Coco Gauffovou s ňou poriadne zamávala. Na kurte sa neubránila slzám a na verejnosť sa dostali zábery z jej výbuchu v útrobách štadióna. Sobolenková vytiahla jednu zo svojich rakiet, ktorú rozmlátila a následne rovno vyhodila do koša.

Rumunska tenistka Simona Halepová.
Bývalá svetová jednotka má hlavu v smútku, schytala tvrdý trest Zobraziť článok

Zverejnenie týchto záberov na sociálnych sieťach vyvolalo pobúrenie mnohých fanúšikov a okrem iných sa ozvala aj Judy Murrayová. Uznávaná tenisová trénerka a matka Andyho a Jamieho Murrayho. "Tieto zábery nemal nikto vidieť, nemali sa dostať na verejnosť. Je to čisto privátny moment v prázdnej tréningovej miestnosti po sklamaní z prehry v grandslamovom finále," reagovala na sociálnej sieti.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});