Desivé detaily samovraždy hviezdneho českého džokeja († 48): Koniec ako z hororu!

Detaily nečakanej samovraždy legendárneho českého džokeja Filipa Minaříka († 48) sa dostali na verejnosť. Hrozný odchod z tohto sveta!
  • Zdroj: Northfoto

Detaily nečakanej samovraždy legendárneho českého džokeja Filipa Minaříka († 48) sa dostali na verejnosť. Hrozný odchod z tohto sveta!

Nedávno šokovala správa o tom, že najúspešnejší český džokej a svetová hviezda Filip Minařík († 48) spáchal samovraždu. Zanechal manželku Katju a sedemročnú dcérku Finju. Zvolil si strašný spôsob odchodu z tohto sveta, podľa informácií českého Blesku nasadol do auta a zapálil sa! Podľa dvoch nezávislých zdrojov mal nasadnúť do auta, poliať interiér benzínom a zapáliť oheň.

Filip Minařík bol najúspešnejší džokej českej histórie.
Najúspešnejší český džokej († 48) spáchal samovraždu! Prvé slová zdrvenej manželky Zobraziť článok

Osud Minaříka zmenilo leto pred troma rokmi, keď po hrozivom páde upadol do bezvedomia a v umelom spánku v kritickom stave skončil v nemocnici. Len pár týždňov pred smrťou v relácii Českej televízie 13. komnata hovoril o tom, že z dna, do ktorého nečakane spadol, sa nedokázal dostať von.

"Otvorila sa priepasť, do ktorej som spadol. V tej sa hľadám dodnes," priznal úprimne Minařík. Spočiatku bojoval, predovšetkým pre svoju rodinu a malú dcéru Finju. Naučil sa znova chodiť. "Postaviť sa znovu na nohy, to bol tak neuveriteľný pocit. Podobný ako vyhrať preteky," spomínal.

Život v neustálych bolestiach a bez milovaných dostihov Minaříka uvrhol do depresie, ktorá neustále silnela. Napokon, žiaľ, si vyžiadala život fantastického športovca.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});