Poľský futbalový zväz toho má dosť: Koniec hviezdneho trénera už po pár zápasoch?

Rýchly koniec? Hviezdny tréner poľskej futbalovej reprezentácie Fernando Santos (68) môže byť odvolaný už po šiestich zápasoch. Poslednou ...
  • Zdroj: Northfoto

Rýchly koniec? Hviezdny tréner poľskej futbalovej reprezentácie Fernando Santos (68) môže byť odvolaný už po šiestich zápasoch. Poslednou kvapkou pre skúseného Portugalčana mala byť nedeľná prehra 0:2 na pôde Albánska. Informuje poľská stanica TVP.

FOTOGALÉRIA: Koniec hviezdneho trénera už po pár zápasoch?

Poľsko bolo pred začiatkom kvalifikácie na EURO 2024 považované za najväčšieho favorita skupiny E. Po piatich odohratých stretnutiach mu ale patrí až štvrté miesto so stratou štyroch bodov na vedúce Albánsko. Z tejto situácie je veľmi znepokojený Poľský futbalový zväz, a tak sa stolička pod koučom Santosom začala poriadne triasť.

Rodák z Lisabonu sa ujal kormidla poľského národného tímu v januári tohto roka. Za tú dobu okrem piatich kvalifikačných zápasov, v ktorých nestačil na reprezentácie Česka, Moldavska i Albánska, odohral tiež jeden priateľský zápas proti Nemecku. V ňom doviedol svoje mužstvo k cennej výhre 1:0.

​Na základe správ poľskej stanice TVP, konkrétne Macieja Iwanského, sú však jeho dni na lavičke už spočítané. „Podľa mojich informácií bolo rozhodnuté, ale celá vec sa musí noblesne vyriešiť," prezradil na sociálnych sieťach. 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});