Škvrna na titule Djokoviča: Posmech z domáceho mladíka, pre toto ho nik nemá rád!

Tieň na rekordnom titule Srba Novaka Djokoviča (36)! Robil si posmech z domáceho mladíka, fanúšikovia sa zhodujú: Pre toto ťa nikto nemá ...

Tieň na rekordnom titule Srba Novaka Djokoviča (36)! Robil si posmech z domáceho mladíka, fanúšikovia sa zhodujú: Pre toto ťa nikto nemá rád!

Fotogaléria

Srbský tenista Novak Djokovič ovládol štvrtýkrát v kariére US Open a ziskom 24. grandslamového titulu vyrovnal absolútny rekord legendárnej Margaret Courtovej. Na jeho rekordnom počine ale zostane tieň. V semifinále čelil 20-ročnému domácemu mladíkovi Benovi Sheltonovi. Pre toho išlo o prvú účasť v grandslamovom semifinále.

Djokovič po svojom triumfe vytiahol posmešné gesto, keď napodobnil telefonovanie. Týmto gestom oslavoval svoje triumfy práve americký mladík. Od veterána by sa očakávalo viac prejavov úcty a rešpektu, predviedol však pravý opak. Fanúšikovia na sociálnej sieti twitter neskrývali svoje rozhorčenie z gesta Novaka Djokoviča. A zhodujú sa: presne pre podobné veci ani zďaleka Srb nemá toľko priaznivcov ako Roger Federer či Rafael Nadal.

Novak Djokovič získal rekordnú 24. grandslamovú trofej.
Ohlasy na titul Djokoviča: Dobyl Ameriku, ohúril svet! Takto hrajú pravé legendy Zobraziť článok

"Úplne zbytočná oslava od 36-ročného Novaka Djokoviča po tom, čo porazil 20-ročného Bena Sheltona, ktorý hral pred domácim publikom najväčší zápas svojej kariéry a nikdy sa k nemu nesprával neúctivo," reagoval napríklad Gaspar Ribeiro Lanca. "Úbohé. Toto je dôvod, prečo Nole nikdy nebude vnímaný v rovnakom svetle ako Rafa a Roger. Nechce, aby uspel niekto iný okrem neho," pridal sa Liam Freeman.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});