Odborník a kamarát Schumachera: Tento titul mu mali odobrať, získal ho neprávom!

Odborník, novinár a kamarát Michaela Schumachera Roger Benoit tvrdí, že jeden titul získal Nemec neprávom a mali mu ho odobrať.

Odborník, novinár a kamarát Michaela Schumachera Roger Benoit tvrdí, že jeden titul získal Nemec neprávom a mali mu ho odobrať.

Fotogaléria

Novinár a priateľ Michaela Schumachera Roger Benoit v rozhovore pre švajčiarsky Blick vyhlásil, že jeden zo siedmich titulov šampióna F1 získal Nemec neprávom a mali mu ho odobrať. Označil ho za šesťnásobného majstra sveta a vysvetlil: "Samozrejme viem, že bol majstrom sveta sedemkrát. Ale titul z roku 1994 by mu mal byť v skutočnosti odňatý, keďže ho získal len vďaka faulu na Damona Hilla.”

SEN: Túto otázku dostáva Mick pravidelne. Jeho odpoveď sa nemení - chce titul majstra sveta.
Schumacherov syn prehovoril: Pravda o detstve so slávnym otcom! Zobraziť článok

Ako dlhoročný priateľ poznal Benoit Michaela Schumachera lepšie ako mnohí iní. Podľa jeho názoru sa Nemec nikdy necítil vo svojej koži dobre. "Moja analýza ukazuje, že je to výnimočný zjav, ale nikdy sa vo svojej koži necítil dobre. Často si to sťažoval svojou prílišnou ambíciou. Presne tak, ako to dnes niekedy robí Max Verstappen. Ale naozaj veľkí šampióni sú všetci takí."

Michael Schumacher utrpel v roku 2013 na lyžovačke vážne zranenie hlavy. Odvtedy sa na verejnosť dostalo len minimum informácií o jeho stave. Bol to práve Benoit, ktorý jeho zdravotný stav označil ako "prípad bez nádeje".

"Na túto otázku existuje len jedna odpoveď, ktorú poskytol jeho syn Mick v roku 2022 v jednom zo svojich zriedkavých rozhovorov: Dal by som čokoľvek za to, aby som sa mohol porozprávať s otcom. Táto veta hovorí všetko o tom, aký je jeho otec už viac ako 3 500 dní. Prípad bez nádeje.”

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});