Slávny tréner po operácii šokuje: Musel by sa stať zázrak, aby som mohol chodiť sám na záchod

Hviezdny holandský tréner Louis van Gaal (72) je už po operácii, ktorú podstúpil kvôli rakovine prostaty. V živom televíznom vysielaní ...
  • Zdroj: NorthFoto

Hviezdny holandský tréner Louis van Gaal (72) je už po operácii, ktorú podstúpil kvôli rakovine prostaty. V živom televíznom vysielaní sa rozrozprával o tom, ako momentálne prebieha jeho liečba. Obáva sa, že už nikdy nebude môcť žiť úplne samostatne.

FOTOGALÉRIA: Slávny tréner po operácii šokuje

Keď vlani v apríli svet obletela informácia, že Louis van Gaal má rakovinu prostaty, zasiahlo to celý futbalový svet. Napriek tomu rodák z Amsterdamu zostal na lavičke Holandska až do konca roka Vystriedal ho Ronald Koeman. Skúsený kouč je aktuálne po operácii a v živom televíznom vysielaní podľa britského denníka Daily Mail povedal, že má za sebou už 25 ožarovaní.

Choroba na trénerovi zanechala neblahé fyzické následky. Podľa svojich slov potrebuje pomoc, aj keď ide na toaletu. „19. septembra ma čaká ďalšia kontrola, následne sa o všetkom rozhodne. Musel by sa ale stať zázrak, aby som mohol zase niekdy chodiť sám na záchod," priznal otvorene van Gaal.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});