Slovenská hviezda odletela do Argentíny: Vlhová išla z futbalu rovno na lyže

V piatok si vychutnávala vo VIP-ke svojho sponzora na Národnom futbalovom štadióne zápas Slovensko - Portugalsko (0:1) a v sobotu už ...
  • Zdroj: TASR

V piatok si vychutnávala vo VIP-ke svojho sponzora na Národnom futbalovom štadióne zápas Slovensko - Portugalsko (0:1) a v sobotu už bola na letisku, kde nabrala smer Argentína. Práve v tejto krajine sa začína našej najlepšej lyžiarke Petre Vlhovej (28) záverečná letná trojtýždňová príprava na snehu, kde by mala vyladiť formu na novú sezónu.

FOTOGALÉRIA: Vlhová išla z futbalu rovno na lyže

V rámci letnej prípravy sa členovia Ski tímu Vlha odhodlali na zmenu. Premiérovo zvolili model, že Petra sa bude na novú sezónu najprv pripravovať iba na suchu. Počas trojmesačného bloku nevidela sneh, až potom zamierila na lyže. Najprv ich testovala vo švajčiarskom Saas-Fee. Pred mesiacom odišla do argentínskeho strediska Ushuaia na prvý blok prípravy, odkiaľ sa vrátila po dvoch týždňoch domov. „Podmienky majú výborné. Trénujú tam prakticky všetci lyžiari zo Svetového pohára,“ povedala pre RTVS. Na Slovensku si ešte stihla vychutnať s priateľom Michalom Kyselicom prestížny kvalifikačný zápas s Portugalčanmi, aby krátko nato odletela opäť do Južnej Ameriky. Tam bude tentoraz tri týždne.

Opäť je šťastná

Zmena tréningového formátu sa podľa prvých správ pozitívne prejavila na výkonnosti našej lyžiarky. „Čas v posilňovni bol náročný, ale cítila som sa dobre na lyžiach. Nemala som pocit, že by mi dlhšia pauza od lyží niečo ubrala. Cítim sa úplne inak ako predtým. Som opäť šťastná na lyžiach,“ prezradila Vlhová.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});