Za koľko kúpite vstupenky na pohárovú Európu? Slovan a Trnava zverejnili cenník

Rovnaká súťaž, rozdielne ceny? Nie tak úplne! Obaja slovenskí zástupcovia v EKL zverejnili cenník na pohárové zápasy.

Rovnaká súťaž, rozdielne ceny? Nie tak úplne! Obaja slovenskí zástupcovia v EKL zverejnili cenník na pohárové zápasy.

Fotogaléria

Prvýkrát v samostatnej histórii sa slovenskému futbalu podaril úspech v podobe dvojnásobného zastúpenia v európskych klubových súťažiach. Kým pre bratislavský Slovan je účasť v skupine EKL miernym sklamaním, pre Trnavu je malým zázrakom.

Oba slovenské kluby sa tešia vysokej popularite. Záujem o futbalovú Európu je enormný. Fanúšikovia sa z oficiálnych stránok oboch tímov dozvedeli, koľko zacvakajú za športový zážitok.

Slovan zverejnil len takzvané balíkové vstupenky, čo v praxi znamená, že fanúšik získa po kúpe lístka možnosť vidieť všetky tri zápasy "belasých" v rámci skupiny A. Bratislavčania si vážia vernosť, preto majitelia permanentiek majú spomínaný balíček za zvýhodnenú cenu. Jednotlivé čiastky, za ktoré sa na Tehelné pole dostanete si môžete pozrieť v nasledujúcej tabuľke, prípadne na oficiálnej stránke klubu.

Ceny vstupeniek na skupinovú fázu EKL zverejnila aj Trnava. Kým Slovan ponúka len balíček troch lístkov, Spartak ponúkne priaznivcom aj alternatívu s predajom vstupeniek na jednotlivé stretnutia. Sumy, za ktoré môžete zažiť atmosféru európskej súťaže na Štadióne Antona Malatinského si môžete pozrieť v nasledujúcej tabuľke, ako aj na oficiálnej stránke "bílých andelov".

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk