Úprimná spoveď Martina Škrtela pred vydaním filmu: Keď som sa rozhodol, chcel som tam všetko!

Do slovenských kín mieri film o jednej z najväčších futbalových legiend, ktorou je bývalý obranca FC Liverpool či kapitán slovenskej ...

Do slovenských kín mieri film o jednej z najväčších futbalových legiend, ktorou je bývalý obranca FC Liverpool či kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel.

Fotogaléria

Autorom prvého dokumentárneho filmu o futbalistovi na Slovensku je Petr Větrovský, ktorý je zároveň úspešný režisér filmu Attila a Jan Koller. Film, ktorý si budú môcť prvýkrát užiť fanúšikovia špeciálne na štadióne Antona Malatinského v Trnave už 10.9. (nedeľa) si už pochopiteľne pozrel aj samotný Škrtel, ktorý ho bezprostredne po jeho vzhliadnutí pre autorov otvorene okomentoval.

"Nechcel som do výroby filmu zasahovať, mal som úplnú dôveru v ľudí, ktorí na ňom robili. Musím povedať, že tú dôveru rozhodne nesklamali. Niektoré pasáže boli veľmi dojemné, niektoré menej. Môj život nebola určite priamka, boli tam momenty, na ktoré by som najradšej zabudol, niektoré naopak budem chcieť mať v pamäti do srmti."

“Myslím, že to bolo vystihnuté vo filme dobre a verím, že to, ako sa ten film páčil mne a všetkým, ktorí ho so mnou pozerali, tak sa bude páčit aj ľuďom v kinách,” konštatoval štvornásobný víťaz ankety futbalista roka.

Takto nedávno ľudia protestovali proti účasti ruských a bieloruských športovcov pred sídlom MOV vo švajčiarskom Lausanne.
Tvrdé slová Macrona voči Rusom: TOTO si myslí o ich účasti na olympiáde Zobraziť článok

Jedinečný film o jednej z najúznavanejších športových osobností Slovenska trvá hodinu a 37 minút. Diváci sa vydajú na kľukatú dráhu vo veľkých výškach, ktorá je Martinovi v mnohých smeroch vlastná. “Tak isto ako sa ten film sa volá Buď alebo, také asi budú aj reakcie na film. Myslím to tak, že takisto ako mám na Slovensku a vo svete fanúšikov, tak mám aj ľudí, ktorí mi fandia menej. Určite sa tak objavia aj negatívne reakcie. Rovnako ako nebol futbalový život priamy, tak nemusia byť “priame” ani reakcie a som na to pripravený.”

Škrtel na nedávnej tlačovej konferencii novinárom priznal, že nie vždy bol úplne otvorený a naklonený publicite. V istom momente jeho kariéry by sa dalo povedať, že si svoje súkromie strážil a otázky od novinárov takmer vôbec neprijímal. Aj preto mnohých fanúšikov, odborníkov, hráčov, trénerov a v neposlednom rade novinárov prekvapilo, že nový film bude práve o Martinovi.

Nedim Bajrami pôsobí už druhú sezónu v talianskom Sassuole.
Neuveriteľný gól albánskej hviezdy: Českí obrancovia sa len bezmocne prizerali Zobraziť článok

“Bavili sme sa o tom aj s manželkou, či do toho ísť. Tak ako sme otvorili súkromie, tak sme to predtým nikdy nespravili, aj keď sa niečo už na verejnosti objavilo. Takže to bola najväčšia otázka, ktorú som mal nezodpovedanú sám v sebe. No keď už som sa raz rozhodol do toho ísť, tak som chcel aby tam bolo všetko, či už z rodiny samotnej, alebo z rodičov, súrodencov a rovnako futbalové veci, ktoré nikto predtým nevidel.”

Na snímke hráči Nemecka oslavujú víťazstvo.
Senzácia na MS v basketbale: Superfavorit si o zlato nezahrá! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});