Kollárova Laura na fotke so svetoznámym mužom: Na krásnej blondínke mohol oči nechať!

Najväčšia portugalská športová hviezda učarovala nielen fanúšikom futbalu. Dôkazom toho je i sympatická podnikateľka Laura (28), ktorá ...
  • Zdroj: anc

Najväčšia portugalská športová hviezda učarovala nielen fanúšikom futbalu. Dôkazom toho je i sympatická podnikateľka Laura (28), ktorá je matkou 13. dieťaťa Borisa Kollára (57).

Snáď nie je muža či ženy, ktorí by nepoznali svetoznámeho Cristiana Ronalda, o ktorého sa už desaťročia bijú futbalové kluby. Len včera športovec pricestoval na Slovensko a privítali ho desiatky, ba stovky fanúšikov, ktorí o príležitosti vidieť ho na vlastné oči snívali snáď roky. 

V dave bola aj krásna Laura, ktorá predsedovi parlamentu pred niekoľkými týždňami porodila synčeka Abnera. Tá je mamou okrem batoľaťa aj staršieho syna Peťka (7). Fotka s futbalovou hviezdou sa jej neušla, no Novému Času sa ich spolu zachytiť podarilo. "Nestihla som fotku s Ronaldom pre môjho Peťka. Ale stihol to Nový Čas, tak ďakujem, bude sa tešiť," uviedla Laura. Hoci nie je jasné, či Laura so synčekom budú futbalový zápas, pre ktorý Ronaldo prišiel na Slovensko, pozerať, no prítomnosť hviezdy svetového rázu podnikateľke spravila radosť. 

Takto nedávno ľudia protestovali proti účasti ruských a bieloruských športovcov pred sídlom MOV vo švajčiarskom Lausanne.
Tvrdé slová Macrona voči Rusom: TOTO si myslí o ich účasti na olympiáde Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});