Kružliak po nečakanom vyhadzove z Grécka: Mieri späť na Slovensko, v hre TIETO dva kluby!

Slovenský futbalista a bývalý kapitán Ružomberka či DAC Dunajská Streda Dominik Kružliak po nečakanom konci v Grécku mieri späť na Slovensko. ...

Slovenský futbalista a bývalý kapitán Ružomberka či DAC Dunajská Streda Dominik Kružliak po nečakanom konci v Grécku mieri späť na Slovensko. V hre sú tieto dva kluby!

Fotogaléria

Slovenský futbalista Dominik Kružliak na svoj prvý zahraničný angažmán nebude spomínať v najlepšom. V lete posilnil grécky tím Volos, no predčasne skončil už po troch zápasoch. Čo sa stalo? V nadstavenom čase súboja proti AEK Atény (2:3) zahral rukou v pokutovom území. Súper to využil na strelenie víťazného gólu.

Po stretnutí sa mal udiať incident, po ktorom šéf klubu Achilleas Beos okamžite rozhodol o ukončení zmluvy so slovenským futbalistom. Ten však dlho bez práce nezostane! Podľa najnovších informácií mieri späť na Slovensko a v hre sú dva tímy.

Dominik Kružliak bude pôsobiť v Grécku.
Zavinil penaltu, ex-kapitán DAC dostal padáka: Vrcholom hanebná reakcia klubu! Zobraziť článok

"Záujem prejavili maďarský Diósgyőr (DVTK), Slovan Bratislava a FC Košice,“ prezradil hráčov agent Michal Holeščák pre portál TVNOVINY.sk. Kružliak sa chce vrátiť na Slovensko. "Do úvahy prichádzajú len oba slovenské kluby, medzi ktorými sa rozhoduje. Maďarský klub pre neho nie je prioritou," dodal agent.

Kde bude napokon Kružliak pokračovať, sa dozvieme už v najbližších dňoch. "Do piatka by určite malo dôjsť k podpisu zmluvy,“ prezradil Holeščák. Posilní úradujúceho majstra alebo nováčika slovenskej ligy?
 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});