Blízky priateľ Schumachera prehovoril: Zlé správy o Michaelovi!

Roger Benoita (74), blízky priateľ a novinár, zverejnil novinky ohľadom zdravotného stavu Michaela Schumachera (54). Jeho slová nepotešia ...
  • Zdroj: North Foto

Roger Benoita (74), blízky priateľ a novinár, zverejnil novinky ohľadom zdravotného stavu Michaela Schumachera (54). Jeho slová nepotešia fanúšikov, ktorí dúfajú, že sa legenda F1 zotaví po nehode na lyžiach.

Schumacherova manželka Corinna v dokumente z roku 2021 spravila malú výnimku a naznačila, ako je na tom Michael. "Michael je tu. Iný, ale je tu, a to nám dáva silu. Sme spolu. Žijeme spolu doma. Venujeme sa terapii. Robíme všetko pre to, aby sa Michaelovi darilo lepšie a aby sa cítil dobre. A aby jednoducho cítil našu rodinu, naše puto," vyjadrila sa obetavá manželka.

Michael zostal po nehode na lyžiach (29. decembra 2013) v lekársky navodenej kóme - v nemocnici strávil tri mesiace, kým ho prepustili domov.
Bývalý kolega Schumachera prehovoril: Takáto je pravda o Michaelovi! Zobraziť článok

Objavila sa však čerstvá novinka od jedného z najváženejších novinárov F1 Rogera Benoita, ktorý so Schumacherom po pretekoch pravidelne fajčil cigary a dokonca dostal Schumacherovu žltú kombinézu Benetton, v ktorej vyhral svoju prvú Veľkú cenu v Spa v roku 1992.

Novinári švajčiarskeho denníka Blick sa Benoita opýtali na zdravotný stav legendárneho jazdca. „Nemôžem veľa hovoriť, ale... Na túto otázku existuje len jedna odpoveď, a to je tá, ktorú dal jeho syn Mick v jednom zo svojich zriedkavých rozhovorov v roku 2022: „Dal by som čokoľvek za rozhovor s otcom“. Táto veta prezrádza to, ako sa jeho otcovi darí po viac ako 3500 dňoch od úrazu,“ povedal Michaelov priateľ a novinár, ktorý jasne naznačil, že Schumacher na tom nie je vôbec dobre.

Filip Minařík bol najúspešnejší džokej českej histórie.
Najúspešnejší český džokej († 48) spáchal samovraždu! Prvé slová zdrvenej manželky Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk