Toto je iba pre silné žalúdky: Bojovníkovi MMA trčala z nohy kosť!

Na svoju premiéru v klietke tak skoro nezabudne. Americký bojovník MMA Dylan Reischmann (21) nastúpil na prvý zápas organizácie Combat ...
  • Zdroj: reprofoto/twitter/Pulunaton

Na svoju premiéru v klietke tak skoro nezabudne. Americký bojovník MMA Dylan Reischmann (21) nastúpil na prvý zápas organizácie Combat Global proti Jaimemu Munozovi.

V úvode druhého kola sa pokúsil Munoz hodiť zo vzduchu súpera na zem. Reischmann však nechal nešťastne nohu za sebou, že na ňu plnou silou dopadol a ešte niekoľko sekúnd na nej ležal. Zábery ukazujú, ako ľavá dolná končatina hrozivo zlomila do strany a kosť dokonca vyčnievala von. Hrozivé zábery, ktoré sú iba pre silné žalúdky obleteli svet. Zámorské média dokonca v tejto súvislostipíšu o jednom z najhorších zranení vo svete MMA.

Uvidíme Vlasta Čepa v Bratislave bojovať o titul?
Bratislava ako dejisko ďalšieho boja o titul? Ponuka je na stole! Zobraziť článok

Mladík sa okamžite podrobil operácii a na sociálnej sieti informoval svojich fanúčikov. „Moja operácia dopadla výborne. Musím teraz chodiť s barlami a údajne by som mohol začať trénovať o štyri mesiace, čo je oveľa skôr ako som čakal,“ napísal Dylan na sociálnej sieti.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk