Bratislava ako dejisko ďalšieho boja o titul? Ponuka je na stole!

Dva titulové zápasy v jeden večer? Veľmi reálna alternatíva smerom k turnaju v Bratislave, kde OKTAGON MMA rozloží svoje stany na začiatku ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Dva titulové zápasy v jeden večer? Veľmi reálna alternatíva smerom k turnaju v Bratislave, kde OKTAGON MMA rozloží svoje stany na začiatku októbra.

O opasok poloťažkej váhy zvedú boj domáci Pavol Langer (12-9) a ikonický veterán Karlos Vémola (35-7). Vylúčené ale nie je, že fanúšikovia v metropole Slovenska uvidia ešte jednu korunováciu.

Všetko nasvedčovalo tomu, že Robert Bryczek (17-5) bude po víťazstve na Štvanici ďalším vyzývateľom aktuálneho kráľa strednej divízie Patrika Kincla (27-10). Odchod Poliaka do UFC ale poriadne zamiešal kartami. Vyhlásený konkurz na nového súpera pre 34-ročného šampióna však pomerne rýchlo našiel potenciálne úspešného uchádzača.

Nie je ním nikto iný ako autor dvanástich ukončení pred časovým limitom Vlasto Čepo (12-2). „Určite je v hre. Už som sa obrátil na Patrika Kincla, či by chcel obhajobu v Bratislave. Zároveň som hovoril s manažérom Vlasta. Všetci nejak cítime, že sa k tomu schyľuje,“ prezradil Ondřej Novotný v najnovšej epizóde svojej relácie MMA Letem Světem.

Bombardér so srbskou krvou sa vezie na vlne štyroch triumfov v rade. Priaznivcov si získal na svoju stranu vysoko atraktívnym štýlom boja. „Dokáže presadiť svoje šialenstvo a neskutočný chaos. Dnes je na úrovni, kedy ľudia vedia, že sa to stane a je im to nepríjemné. To, že nechceš, aby sa to stalo, ťa núti sa na to nejak pripraviť. V tej chvíli môžeš zamrznúť,“ hovorí o víťazovi pyramídy Underground spolumajiteľ organizácie OKTAGON MMA.

Súboj proti skúsenému držiteľovi opasku z Česka by bol pre reprezentanta trnavského Spartakus Fight Gym bezpochyby najdôležitejším v doterajšej kariére. „Ponuka padla, ale je jasné, že už tam jeden titulový zápas je. Bolo by to relatívne narýchlo, ale je to stret, na ktorý sa predá celá hala,“ dopĺňa Novotný, pričom dodáva, že na pílu v tomto prípade netlačí.

Žlto-čierne vlajky budú nad slovenským hlavným mestom opäť viať už 7. októbra. Atraktívne obsadenie karty sľubuje obrovskú šou bojových športov. Na štartovej listine nechýbajú ani známe domáce mená ako Ivan Buchinger, Robert Pukač, Karol Ryšavý, Vlasto Čepo či Lucia Szabová, ktorá sa po materskej dovolenke vráti do zápasového kolotoča. Vstupenky sú stále k dispozícii v sieti Ticketportal.

Veronika Smolková novou posilou Oktagon MMA
Poriadne horúca posila: Slovenská kráska bude bojovať v Oktagone! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});