Suslov prehovoril: Opitý na ulici? Toto je dôvod, pre ktorý nehrávam!

Teraz budem hovoriť ja! Slovenský futbalový reprezentant Tomáš Suslov (21), ktorý je spájaný so záujmom Slovana Bratislava, prezradil ...
  • Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Teraz budem hovoriť ja! Slovenský futbalový reprezentant Tomáš Suslov (21), ktorý je spájaný so záujmom Slovana Bratislava, prezradil dôvod, pre ktorý ho znova vyradili z kádra v holandskom Groningene.

FOTOGALÉRIA: Tomáš Suslov

Vedenie holandského Groningenu a tréner Dick Lukkien strácajú trpezlivosť so slovenským reprezentantom Tomášom Suslovom. Už druhýkrát počas leta ho vyradili z kádra, tentoraz pre "neposlušnosť" a poslali ho spoločne so spoluhráčom Liamom van Gelderenom trénovať s juniorským tímom. "Nechcem k tomu nič viac povedať, ale dohody sa musia dodržiavať. Ako tím na niečom pracujeme a musíme si vedieť navzájom dôverovať,“ reagoval tréner Lukkien pre RTV Noord.

Práve RTV Noord priniesol nedávno informácie o tom, že o Tomáša Suslova sa zaujíma intenzívne Slovan Bratislava. "Suslov sedel len na lavičke náhradníkov v nedeľnom zápase proti Willemu II a do hry nezasiahol. Stredopoliar, ktorý hrával v základnej zostave FC Groningen je aktuálne v hľadáčiku Slovana Bratislava. S odchodom Slováka z Groningenu sa už podľa interných informácií počíta, hoci mal platnú zmluvu do roku 2026."

Tomáš Suslov v reprezentačnom drese.
Slovan zbrojí: Belasí chcú slovenského reprezentanta zo zahraničia! Zobraziť článok

K dôvodom opätovného vyradenia z kádra prvého tímu Groningenu sa vyjadril aj samotný Suslov pre Dagblad van het Noorden. "Teraz to vyznieva tak, ako keby sme urobili niečo naozaj zlé. Jediné, čo sa stalo, že sme po zápase s Willemom II neabsolvovali povinné behy. Nechápte ma zle, veľmi dobre si uvedomujeme, že to od nás nebolo profesionálne. Ale boli sme trochu emotívni a frustrovaní z okolností," hovoril Suslov.

"Neospravedlňujem sa tým. Najmä preto, že som mal problémy aj pred sezónou. Ale nie je to také zlé, ako si mnohí myslia. Nespáchali sme vraždu ani nás nenašli opitých v meste. Jednoducho sme nespravili tie behy. Nie je za tým nič viac,“ dodal slovenský reprezentant.

Vyrieši jeho napätú situáciu v Groningene odchod do Slovana Bratislava?

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});