Bývalý šéf Michaela Schumachera prehovoril: Strašné, Corinna žije ako vo väzení!

Bývalý šéf Michaela Schumachera Eddie Jordan prehovoril! Je to strašné, jeho manželka Corinna žije ako vo väzení. Tohto všetkého sa musela ...
  • Zdroj: Northfoto

Bývalý šéf Michaela Schumachera Eddie Jordan prehovoril! Je to strašné, jeho manželka Corinna žije ako vo väzení. Tohto všetkého sa musela zriecť.

FOTOGALÉRIA: Michael Schumacher

Bývalý šéf a rodinný známy nemeckého pretekára Formuly 1 Michaela Schumachera Eddie Jordan vyhlásil, že jeho manželka Corinna žije posledných 10 rokov ako vo väzení. Musela sa zriecť mnohých vecí. "Situácia pre syna Michaela Schumachera Micka a Corinnu je strašná,” hovoril Jordan pre britský The Sun.

"Už je to takmer 10 rokov a Corinna nebola na žiadnom večierku, nechodí ani na obedy do reštaurácií alebo von. Žije ako väzeň, pretože každý sa s ňou chce rozprávať o Michaelovi a nechce, aby sa jej to každú minútu pripomínalo,” prezradil rodinný známy Schumacherovcov.

Michael zostal po nehode na lyžiach (29. decembra 2013) v lekársky navodenej kóme - v nemocnici strávil tri mesiace, kým ho prepustili domov.
Bývalý kolega Schumachera prehovoril: Takáto je pravda o Michaelovi! Zobraziť článok

Corinna Schumacherová verne stojí po boku svojho manžela a legendy F1. Stará sa o neho v luxusnom sídle na brehu Ženevského jazera. Schumacherov stav je neznámy, rodina nezverejňuje žiadne informácie a prísne stráži, kto môže navštíviť Michaela.

"Poznám ju veľmi dobre a dávno pred Michaelom Schumacherom. Je to milá žena. Poznal som ju už vtedy, keď sa vydávala za Michaela, takže medzi nami bolo dlhé priateľstvo. Počas prvých dní som sa snažil ísť za Michaelom, ale Corinna to odmietla. A bolo to správne, pretože ho chcelo navštíviť príliš veľa ľudí," spomínal Eddie Jordan.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});