Lionel Messi debutoval v MLS: Úžasná gólová akcia!

Lionel Messi má za sebou úspešný debut v MLS. Jeho tím Inter Miami triumfoval na pôde New Yorku Red Bulls 2:0, argentínsky futbalista ...
  • Zdroj: SITA/AP

Lionel Messi má za sebou úspešný debut v MLS. Jeho tím Inter Miami triumfoval na pôde New Yorku Red Bulls 2:0, argentínsky futbalista strelil v 89. minúte druhý gól zápasu. Na ihrisko sa dostal v 60. minúte ako striedajúci hráč.

Tridsaťšesťročný útočník nefiguroval v základnej zostave svojho tímu, fanúšikovia veľkú časť prvého polčasu hlasno skandovali: "Chceme Messiho!" Na ihrisko sa dostal po prestávke, v Inter viedol v tom čase 1:0 zásluhou gólu Diega Gomeza.

Minútu pred koncom si Messi v šestnástke vymenil loptu s Benjaminom Cremaschim a po peknej akcii uzavrel skóre duelu. Víťazná séria Miami sa od Messiho príchodu predĺžila na deväť zápasov. Argentínčan strelil v týchto stretnutiach 11 gólov a pridal 4 asistencie.

Zápas sledovalo vyše 26-tisíc divákov, medzi nimi bolo aj desiatky celebrít vrátane Matta Damona, Fata Joea, DMC a mnohých špičkových tenistov, ktorí sa predstavia na US Open, vrátane Novaka Djokoviča. Duel vysielali naživo aj na obrovskej obrazovke na Times Square.

Gabri Veiga prekvapujúco prestúpil zo Celty Vigo do saudskoarabského tímu Al-Ahli.
Chcel ho Real či Neapol, vybral si Saudov: Trápne, reagoval Kroos! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});