Vážne problémy syna hviezdneho LeBrona Jamesa: Trpí vrodenou srdcovou vadou!

Syn basketbalovej superhviezdy LeBrona Jamesa utrpel v júli infarkt počas tréningu univerzitného tímu USC Trojans a podľa lekárov za ...
  • Zdroj: Northfoto

Syn basketbalovej superhviezdy LeBrona Jamesa utrpel v júli infarkt počas tréningu univerzitného tímu USC Trojans a podľa lekárov za to pravdepodobne môže vrodená srdcová chyba.

FOTOGALÉRIA: LeBron James a Bronny James

Bronny James po uvedených problémoch z 24. júla absolvoval vyšetrenia na viacerých klinikách.

"Po anatomickej aj funkčnej stránke to bola vrodená srdcová chyba, ktorú je možné liečiť a tak aj spravíme," uvádza sa vo vyhlásení rodinnej hovorkyne. "Sme si istí, že Bronny sa úplne zotaví a v blízkej budúcnosti sa vráti k basketbalu," uviedla tiež Stephanie Rosová.

Bronny James mladší patrí medzi veľké talenty amerického basketbalu a od mája je súčasťou tímu na na University of Southern California (USC). Zaujímavosťou je, že pred rokom mal problémy so srdcom aj iný talent organizácie USC Trojans, Vincent Iwuchuwku sa na palubovky vrátil po šesťmesačnej pauze.

Otec mladého basketbalistu 38-ročný LeBron James pôsobí v zámorskej NBA v tíme Los Angeles Lakers a je držiteľom rekordu v počte bodov v profilige. V NBA získal štyri tituly v troch rôznych tímoch, štyrikrát ho vyhlásili za najužitočnejšieho hráča finálovej série. V minulosti sa nechal počuť, že v NBA pokračuje preto, aby mal šancu zahrať si so synom Bronnym. Ten by sa v budúcoročnom drafte nováčikov mohol dostať do Top 10.

V oštepe žien sa stala majsterkou sveta Haruka Kitagučiová.
Japonka sa stala hitom internetu: Bizarný rozhovor v češtine Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk