Prežil, no domov sa vráti bez otca a brata: Hrozivá zrážka s kamiónom si vyžiadala štyri obete

Mal to byť nezabudnuteľný výjazd, už sa však z neho nikdy nevrátia... Štyria fanúšikovia bulharského klubu Levski Sofia prišli tragickej ...
  • Zdroj: iStock

Mal to byť nezabudnuteľný výjazd, už sa však z neho nikdy nevrátia... Štyria fanúšikovia bulharského klubu Levski Sofia prišli tragickej nehode o život.

Skupine priaznivcov sa stala osudnou cesta domov zo štadión. Futbalisti bulharského Levski Sofia hostili v rámci play-off Európskej konferenčnej ligy nemecký Eintracht Frankfurt (1:1). Auto plné fanúšikov malo pri obci Bulgarene naraziť do kamiónu. Tragédia si vyžiadala štyri obete.

Jeden z účastníkov nehody bol prevezený do nemocnice, kde vo vážnom stave bojuje o život. Doprava na úseku bola na takmer šesť hodín pozastavená a odklonená na náhradnú trasu. Informáciu o nešťastnej udalosti priniesla tamojšia televízia TV Nova.

„Cesta bola mokrá. Uvedomili sme si, že šlo o čelnú zrážku. Poznám chlapca, ktorý prežil. Cestoval s rodinou – otcom, mladším bratom a ďalšími dvoma chlapcami,“ povedala pre spomínanú televíziu svedkyňa hororovej udalosti, pričom jedným dychom dodala, že hasiči museli auto prerezať na polovicu, aby vytiahli telá mŕtvych.

Mike Dean neupozornil hlavného arbitra Anthonyho Taylora na nedovolený zákrok obrancu.
Šokujúce priznanie uznávaného rozhodcu: Úmyselne ovplyvnil anglické derby! Vraj nechcel uškodiť kolegovi Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk