Ulicami Bratislavy sa ozývali bubny a pokriky! Ultras Slovana pochodovali na Tehelné pole

Na Tehelnom poli veľa voľných miest nebude! Úradujúci slovenský šampión Slovan Bratislava má v úvodnom dueli play-off Európskej ligy ...
  • Zdroj: Maroš Herc

Na Tehelnom poli veľa voľných miest nebude! Úradujúci slovenský šampión Slovan Bratislava má v úvodnom dueli play-off Európskej ligy výhodu domáceho prostredia.

FOTOGALÉRIA: Pochod fanúšikov Slovana

Fanúšikovia klubu z hlavného mesta republiky sa zišli už v podvečerných hodinách. Desiatky najvernejších pochodovali od 17:30 z Trnavského mýta až priamo na Tehelné pole. Do belasa sfarbenými ulicami Bratislavy sa ozývali bubny, chorály a rôzne pokriky.

Podľa predbežných informácií by mal byť zápas proti cyperskému Arisu Limassol vypredaný. Priaznivci sú zjavne na dôležitý úvodný boj správne namotivovaní a pripravení byť pre svojich obľúbencov pomyselným dvanástym hráčom na ihrisku.

Ak vyjde Slovan z dvojzápasu ako úspešnejší celok, zaručí si účasť v skupinovej fáze Európskej ligy. V prípade, žeby sa slovenskému majstrovi nepodarilo nájsť recept na postup, podobne ako v minulom ročníku si zahrá Európsku konferenčnú ligu.

Na snímke vpravo Marko Tolič oslavuje svoj úvodný gól, vľavo Malik Abubakari (obaja ŠK Slovan).
Slovan - Aris ONLINE: Slovan pred odvetou vo výhode! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk