Bývalý kolega Schumachera prehovoril: Takáto je pravda o Michaelovi!

Bývalý brazílsky jazdec Rubens Barrichello (51) prehovoril o svojom niekdajšom kolegovi z Ferrari Michaelovi Schumacherovi (54).
  • Zdroj: NORTHFOTO

Bývalý brazílsky jazdec Rubens Barrichello (51) prehovoril o svojom niekdajšom kolegovi z Ferrari Michaelovi Schumacherovi (54).

V tomto období bol jeho tímovým kolegom aj Barrichello, ktorý v relácii Beyond the Grip prezradil, že Michael nebol nikdy tímový hráč. „Vždy som nadväzoval priateľstvá a mal som dobré vzťahy so všetkými svojimi kolegami. Michael Schumacher mi však nebol oporou. Nikdy mi nebol ochotný pomôcť, takže som ho o to ani nežiadal,“ povedal brazílsky jazdec.

„Bol trochu jednoduchší v tom, ako pracoval. Mnohokrát sme začali konverzáciu a potom ju nedokončili, pretože pokračoval s niekým iným. Tak som si sadol na stoličku a len som tam sedel. Nakoniec som mal pocit, že celý tím patrí jemu,“ priznal po rokoch Barrichello.

Michael Schumacher na archívnej fotografii.
Pravda o liečbe Schumachera: Tajomstvo rodiny, ktoré sa nepodarilo manželke skryť Zobraziť článok

Barrichello zotrval po boku Schumachera až do roku 2005. Počas tohto obdobia získal svoje najlepšie umiestnenia v F1: 2000 - 4. miesto, 2001 - 3. miesto, 2002 - 2. miesto, 2004 - 2.miesto, 2005 - 8. miesto, ale navždy zostal v tieni Schumachera, ktorému musel aj niekoľkokrát prepustiť svoju pozíciu.

„Nechcel som podpísať zmluvu, lebo s niektorými vecami som nesúhlasil. Veľa vecí som neprijal, niektoré áno, ale akceptoval som to, lebo som videl, že sa tam rozvíjam. Počas 6 rokov som sa posúval dopredu a vedel som, že prichádza môj čas. Vždy tvrdím, že Michael bol lepší než ja, to je nespochybniteľné. On tam bol už od roku 1996, prekonal zranenie a Jean Todt ho považoval za svojho syna,” uviedol Barrichello.

Gábor Boráros čelí vážnemu obvineniu.
Gábor Boráros prelomil mlčanie: TOTO prezradil o stávkarskej afére! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk