Najúspešnejšiemu saudskoarabskému klubu Neymar nestačí: Al-Hilal získal ďalšiu hviezdu do útoku

K hviezdnemu Neymaru mieri ďalší kanonier. Z anglického Fulhamu sa saudskoarabskému Al-Hilalu podarilo angažovať srbského futbalového ...
  • Zdroj: Northfoto

K hviezdnemu Neymaru mieri ďalší kanonier. Z anglického Fulhamu sa saudskoarabskému Al-Hilalu podarilo angažovať srbského futbalového útočníka Aleksandra Mitroviča (28). Londýnsky celok podľa BBC obdrží za ostrieľaného hráča rovných 50 miliónov libier. Ide o najdrahší predaj v klubovej histórii.

FOTOGALÉRIA: Aleksandar Mitrovič

„Klub neochotne prijal vylepšenú ponuku, keďže hráč dával neustále najavo svoje želanie odísť," oznámil Fulham na webovej stránke.

Mitrovič působil v londýnskom celku päť a pol roka a trikrát mu pomohol vybojovať postup do Premier League. Štyrikrát bol najlepším strelcom tímu v sezóne. Počas uplynulého ročníka najvyššej anglickej súťaže strelil 14 gólov. Za srbskú reprezentáciu odohral robustný útočník 81 stretnutí, v ktorých zaznamenal 52 presných zásahov.

Okrem Mitroviča a Neymara získal Al-Hilal z európskych klubov aj pravého krídelníka Malcolma či marockého brankára Jasína Bunúa.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk