Šéf zväzu sa držal za rozkrok, potom bozkával hráčky: Sexuálne násilie, tvrdí ministerka

Vlnu nevôle vyvolal predseda španielskej futbalovej federácie Luis Rubiales bozkávaním hráčok pri slávnostnom ceremoniáli po finále majstrovstiev ...

Vlnu nevôle vyvolal predseda španielskej futbalovej federácie Luis Rubiales bozkávaním hráčok pri slávnostnom ceremoniáli po finále majstrovstiev sveta.

Fotogaléria

Hermosovú ale navyše pobozkal priamo na ústa. Na videu z šatní novopečených šampiónok, ktoré zverejnil denník El Mundo a ďalšie médiá na sociálnych sieťach, je počuť, ako Hermosová hovorí spoluhráčkam, že sa jej to nepáčilo.

V neskoršom vyjadrení futbalového zväzu pre španielsku tlačovú agentúru EFE incident zľahčila. „Bolo to vzájomné gesto, ktoré bolo úplne spontánne, vyvolané obrovskou radosťou z toho, že sme vyhrali majstrovstvá sveta," citoval zväz Hermosovú.

 

 

Ďalšiu otázku na túto tému v rozhlasovej stanici COPE Radio už najlepšia strelkyňa španielskej reprezentácie odmietla rozoberať. „Priala by som si, aby vytvorili kontroverznú tému zahŕňajúcu niekoho iného. Som majsterka sveta a to je to, na čom záleží," uviedla.

Futbalistka Olga Carmonová sa tesne po finále MS dozvedela smutnú správu.
Zlato v tieni tragédie: Kapitánka sa po finále dozvedela zdrvujúcu správu Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk