Trnava sa postarala o prvú prehru Podbrezovej, Zlaté Moravce nevyhrali ani na štvrtý pokus

Neďelňajší program 4. kola slovenskej futbalovej Niké ligy priniesol dva zápasy. V šlágri kola nastúpila Trnava proti Podbrezovej a Zlaté ...
  • Zdroj: TASR

Neďelňajší program 4. kola slovenskej futbalovej Niké ligy priniesol dva zápasy. V šlágri kola nastúpila Trnava proti Podbrezovej a Zlaté Moravce privítali favorizovanú Dunajskú Stredu.

FOTOGALÉRIA: 4. kolo NL: Trnava - Podbrezová

Spartak Trnava na domácej pôde zdolal Podbrezovú 2:0 a pripísal si prvý triumf v sezóne. Naopak, pre hostí to bola prvá strata bodov. Momentálne tak v tabuľke figurujú na druhom mieste o skóre za Žilinou.

Trnava sa dostala do vedenia v nadstavenom čase prvého polčasu, keď Bukata pristavil loptu Bainovičovi a ten strelou zo strednej vzdialenosti napol sieť. Druhý gól padol tri minúty po zmene strán, Štefánik odcentroval zľava a Breznik upravil hlavou na 2:0.

FC Spartak Trnava - FK Železiarne Podbrezová 2:0 (1:0)
Góly:
45.+3 Bainovič, 48. Breznik. Rozhodoval: Kišš, ŽK: Kompan, Oseni, Procházka, Bainovič - Bajo, Grešák, Bartoš, 2716 divákov.

Tréner Manchestru City Pep Guardiola.
TOTO sa len tak nevidí: Tréner Manchestru City sa počas zápasu pustil do fanúšika Zobraziť článok

Dunajská Streda triumfovala na ihrisku Zlatých Moraviec 2:0. Pre domácich to bola tretia prehra v sezóne, po ktorej sú s jedným bodom na priebežnom 10. mieste o skóre pred Michalovcami a Košicami. DAC ešte neprehral a po druhom víťazstve v sezóne je s 8 bodmi na priebežnom 4. mieste za 9-bodovými Žilinou, Podbrezovou a Trenčínom.

Hostí poslal do vedenia v 23. minúte Káčer, keď sa po Ramadanovej prihrávke zbavil protihráča a strelou z hranice šestnástky prestrelil brankára Slávika. Domáci sa snažili o ofenzívu, najmä v druhom polčase pridali v snahe o vyrovnanie. Ich najväčšiu šancu nevyužil v 74. minúte Gono, keď sa vyznamenal brankár Popovič. Skóre zápasu uzavrel striedajúci Veselovský. Vyťažil z vabanku, ku ktorému sa domáci odhodlali v nadstavenom čase, keď sa do šestnástky vybral aj brankár Slávik.

ViOn Zlaté Moravce - FC DAC 1904 Dunajská Streda 0:2 (0:1)
Góly:
23. Káčer, 90.+4 Veselovský. Rozhodovali: Smolák - Bednár, Poláček, ŽK: Čonka, Gono, Mondek, Nagy - Niarchos

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk