Nechutný incident v zápase žiakov: Mladík škrtil vlastného spoluhráča!

Nepríjemný incident sa stal v zápase IV. Futbalovej ligy žiakov medzi KŠK Juventus Levice a TJ Družstevník Nový Tekov (9:0).
  • Zdroj: fcb/KŠKJuventusLevice

Nepríjemný incident sa stal v zápase IV. Futbalovej ligy žiakov medzi KŠK Juventus Levice a TJ Družstevník Nový Tekov (9:0).

Iba trinásťročný futbalista Levíc začal v 46. minúte škrtiť vlastného spoluhráča. Áno, nie je to preklep. Vlastného spoluhráča.

Kapitán úradujúcich majstrov sveta dostal v úplnom závere duelu vypredaný štadión s 20.000 divákmi do varu.
Messi má v Miami luxusné podmienky: Bodyguard ho stráži aj počas zápasu Zobraziť článok

„Bol som z toho v šoku. Ak mám byť však úprimný, z časti sa domácemu hráčovi nečudujem. Spoluhráč mu nadával a vykrikoval, aby sa vrátil späť do detského domova,“ vysvetlil pre Spornet hlavný rozhodca stretnutia Roman Krajčír.

Na snímke tréner Spartaka Michal Gašparík počas odvetného zápasu 3. predkola Európskej konferenčnej ligy (EKL) medzi FC Spartak Trnava - Lech Poznaň vo štvrtok 17. augusta 2023 v Trnave.
Tréner Michal Gašparík po postupe: Štadión má svoje čaro a dokážeme vyhrať nad každým, keď sa vypredá! Zobraziť článok

Incident sa stal za stavu 6:0 pre Levice, domáci Juventus tak iba kontroloval jasný priebeh zápasu. „Aj po červenej krarte bol vylúčený hráč v amoku. Bola to silná chvíľa, ktorú som ešte nezažil,“ dodal Krajčír, ktorý sa snažil zachovať na ihrisku pokoj a dohrať zápas bez emócii.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});