Marko Daňo o rodičovstve i športových ambíciách: Budem otcom, meno ešte vyberáme!

Pripravuje sa na ďalšiu hokejovú sezónu, ale aj novú životnú úlohu v súkromí! Reč je o slovenskom reprezentačnom útočníkovi Markovi Daňovi ...
  • Zdroj: archív M.D.

Pripravuje sa na ďalšiu hokejovú sezónu, ale aj novú životnú úlohu v súkromí! Reč je o slovenskom reprezentačnom útočníkovi Markovi Daňovi (28), ktorý sa už o pár týždňov stane prvýkrát otcom.

Denníku Nový Čas prezradil, že jeho manželka Petra (28) nosí pod srdcom chlapčeka a aj to, že túži získať aj v tretej sezóne v drese českého Třinca majstrovský titul a zavŕšiť hetrik!

FOTOGALÉRIA: Marko Daňo

Čoskoro sa stanete prvýkrát otcom. Ako sa tešíte na novú životnú etapu?

Už sa to naozaj blíži. Manželka Peťka má termín pôrodu o pár týždňov. Uvidíme, či sa skôr začne nová extraligová sezóna, alebo budeme rodičmi. Skúsenejší chalani mi v kabíne hovoria, aby som teraz čo najviac spal, pretože keď sa malý narodí, tak to tak nebude. (smiech) Už sa tešíme na novú etapu života, hlavne, aby bolo dieťatko zdravé.

Takže už viete, že to bude synátor?

Áno. To sme s Peťkou vedeli už dávnejšie. Keď som získal v apríli s Třincom druhý titul, bola manželka na ultrazvuku a dozvedela sa pohlavie bábätka.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk