Bývalý hráč to vysvetlil jasne: Tu je dôvod, prečo Djokoviča nemajú radi

Správanie Novaka Djokoviča (36) vyvoláva medzi fanúšikmi rôzne reakcie. Niektorí ľudia ho milujú, zatiaľ čo iní nie. Podľa Miodraga Božoviča ...

Správanie Novaka Djokoviča (36) vyvoláva medzi fanúšikmi rôzne reakcie. Niektorí ľudia ho milujú, zatiaľ čo iní nie. Podľa Miodraga Božoviča za to môže jedna jednoduchá vec.

Fotogaléria

Srbský tenista pre veľkú únavu tela vynechal turnaj ATP 1000 v Toronte. Toto rozhodnutie je pochopiteľné, najmä preto, že čoskoro štartuje na US Open, kde bude bojovať o svoj 24. grandslamový titul.

Svojrázne názory Djokoviča sú v tenisovom svete vnímané rôzne, veľakrát veľmi negatívne. Úplne iná situácia je v domovine tenistu, kde je najobľúbenejším športovcom, ba dokonca idolom.

Podľa bývalého futbalistu Miodraga Božoviča práve vďaka jeho štýlu má Srb medzi svojimi krajanmi rešpekt. „Myslím si, že Djokovič je jedným z mála hráčov v dnešnom svete, ktorý je sám sebou. To vadí mnohým ľuďom, pretože vo svete sú najviac cenení tí, ktorí niekomu lížu zadok. Novak ukazuje, že človek by mal žiť dôstojne. Nemusí sa nikomu klaňať,“ povedal Bozovič v rozhovore pre ruské noviny Sport – Express.

Reakcia Cristiana Ronalda sa stala hitom internetu.
Ronaldo bol v šoku, toto nečakal: Jeho reakcia okamžite obletela svet! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk