Neymar má na stole lukratívnu ponuku, Mbappe sa vrátil do prvého tímu PSG

Brazílsky futbalista Neymar dostal lukratívnu ponuku zo saudskoarabského klubu Al-Hilal. Na sociálnej sieti X (predtým Twitter) o tom ...

Brazílsky futbalista Neymar dostal lukratívnu ponuku zo saudskoarabského klubu Al-Hilal. Na sociálnej sieti X (predtým Twitter) o tom informoval renomovaný novinár Fabrizio Romano, podľa ktorého sú strany blízko k dohode.

Fotogaléria

Romano bližšie nešpecifikoval výšku ponuky, no uviedol, že je "obrovská". Neymar sa ňou vážne zaoberá a zároveň pracuje na odchode z Paríža St. Germain. V nedávnom období dostal viacero ponúk, no najlukratívnejšia je práve zo Saudskej Arábie.

Giorgi Gagua (v bielom drese) v súboji o loptu.
Slovan chce novú posilu: Príde TENTO mladý útočník? Zobraziť článok


Podľa Romanových zdrojov sa už dohodli aj kluby PSG a A-Hilal. Zároveň však pripustil, že zo situácie by mohol vyťažiť aj FC Barcelona, pre ktorú by mohlo byť lákavé hosťovanie Neymara z Al-Hilal.

Saudskoarabský klub nedávno ponúkol za Neymarovho spoluhráča Kyliana Mbappeho 273 miliónov eur.

Neymara v súčasnosti trápi vírusová infekcia, pre ktorú vynechal piatkový tímový tréning v PSG. Pripravoval sa len individuálne. Brazílsky útočník podľa francúzskych médií nedávno informoval vedenie klubu, že chce z Parku princov odísť už v tomto lete.

(ilustr. foto)
Tragédia na cestách: Hráč († 29) a tréner († 48) zahynuli pri autonehode Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});