Bahamská atletická hviezda si veru trúfa: Na MS štyri mesiace po pôrode!

Bahamská atletická hviezda Shaunae Millerová-Uibová (29) oznámila, že bude štartovať na blížiacich sa MS v Budapešti. Na tom by nebolo ...

Bahamská atletická hviezda Shaunae Millerová-Uibová (29) oznámila, že bude štartovať na blížiacich sa MS v Budapešti. Na tom by nebolo nič čudné, keby olympijská a svetová šampiónka pred štyrmi mesiacmi neporodila krásneho synčeka Maicela.

Fotogaléria

Vždy vynikala odvahou! Nielen pri plejáde najrôznejších farieb vlasov. 

V maďarskej metropole sa chystá bežať svoju štvorstovku a dovoľuje jej to voľná karta, ktorú ako úradujúca šampiónka automaticky má.

Bahamčanka porodila 20. apríla syna Maicela, ktorého otcom je jej manžel, estónsky viacbojár Maicel Uibo (30). Rozbehy v jej disciplíne sú na MS naplánované na 20. augusta. Po pôrode si Millerová-Uibová vyskúšala len krátke šprinty, ktoré absolvovala cez víkend na národnom šampionáte vo viacboji. Jej forma je pre súperky záhadou, vlani v Eugene triumfovala výkonom 49,11 s a na OH v Tokiu vyhrala časom 48,36 s. Naj výkon tejto sezóny zabehla Američanka Sydney McLaughlinová-Levroneová časom 48,74 s, čo predstavuje najlepší čas za posledné dva roky.

Bývalý brankár NHL Dominik Hašek
V národnom tíme nemáš čo hľadať, ty idiot! Hašekov konflikt naberá na obrátkach Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});