Izraelčania pália ostrými: Najväčším sklamaním hviezda Slovana!

Slovan Bratislava utrpel svoju prvú prehru v kvalifikácii Ligy majstrov. Na Tehelnom poli v úvodnom stretnutí 3. predkola nestačil na ...
  • Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Slovan Bratislava utrpel svoju prvú prehru v kvalifikácii Ligy majstrov. Na Tehelnom poli v úvodnom stretnutí 3. predkola nestačil na izraelský tím Maccabi Haifa (1:2). Izraelské médiá sa ostro pustili do hviezdy belasých: Najväčšie sklamanie!

Slovan Bratislava v úvodnom stretnutí 3. predkola Ligy majstrov na Tehelnom poli podľahol izraelskému Maccabi Haifa tesne 1:2. Zverenci trénera Vladimíra Weissa st. utrpeli vôbec prvú prehru v rámci tohtosezónneho účinkovania v pohárovej Európe.

Izraelské médiá veľkej kritike podrobili najmä brankára belasých Milana Borjana. "Sklamal brankár Slovana Milan Borjan. Od takého mena, ktoré dobre poznáme, sa čakalo viac. Urobil dosť chýb," píše portál One.co.il. Ďalší izraelský web Sports.walla.co.il pripomenul nevydarený duel Borjana proti Maccabi Haifa ešte v drese CZ Belehrad. Pierrota označil za jeho nočnú moru, gól mu dal aj v utorok na Tehelnom poli.

Spomínaný portál podrobil kritike aj ostatných hráčov Slovana. "Slovenský tím sa postaral o viacero nebezpečných situácií, ale jeho hráči vyzerali ťažkopádne v porovnaní s ľahkosťou hráčov Maccabi ako Ali Muhammad, Anan Halailli, Dia Sabia či Dolev Haziza." Navyše označil belasých za súpera s veľmi malou fantáziou a kreativitou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk