Tréner Weiss po tesnej prehre: Som hrdý na mužstvo!

Futbalisti Slovana Bratislava v stredu na Tehelnom poli podľahli izraelskému tímu Maccabi Haifa 1:2.

Futbalisti Slovana Bratislava v stredu na Tehelnom poli podľahli izraelskému tímu Maccabi Haifa 1:2.

Fotogaléria


Slovan hral dobre, no aj napriek tomu zápas prehral. Všetky góly pritom padli v prvom polčase. Hostia išli do vedenia po zásahu Frantzdyho Pierrota v 5. minúte, v 12. minúte vyrovnal Juraj Kucka. O triumf Haify sa o tri minúty neskôr postaral Diaa Sabia. Odveta je na programe v utorok 15. augusta v Haife.

Na snímke dole útočník Haify Diaa Sabia oslavuje gól.
Šialený úvod zápasu na Tehelnom poli: Haifa zdolala Slovan Zobraziť článok

"Dnes to bol výborný futbal. Haifa potvrdila svoju kvalitu, no my sme odohrali tiež dobrý zápas," povedal bezprostredne po skončení zápasu tréner Vladimír Weiss.

"Som hrdý na mužstvo, hráči odviedli skvelú prácu proti kvalitnému súperovi. Brankár Borjan nás podržal vo viacerých situáciách a som rád, že ho máme. Čaká nás tam divácke peklo, no pôjdeme s cieľom vyhrať a pokúsime sa o zázrak," priznal Weiss.

Jediný gól Slovana bol pripísaný Jurajovi Kuckovi. "Bol to dobrý zápas. Oni majú veľkú kvalitu, no škoda takýchto dvoch gólov, ktoré sme dostali. Máme však na čom stavať a môžeme byť viac efektívnejší. Ideme tam zabojovať," povedal kapitán Slovana zo zápasu s Haifou. 

Tréner Maccabi Haifa Slovan pochválil. "Hrali sme dobre a dosiahli sme dôležité víťazstvo. Slovan má veľmi silné mužstvo, ale my urobíme všetko, aby sme doma náskok udržali a postúpili. Vieme však, že odveta nebude jednoduchá. Vo futbale sa môže stať všetko, ale dúfam, že to s podporou našich fanúšikov zvládneme," povedal Messay Dego.
       

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});